Färgglada lopp

Sällan har det varit så roligt att springa som nu. I alla fall om man väljer att springa ett färgglatt lopp som bjuder på något utöver det vanliga. Spring genom en musikfest kantad av roliga hinder och färgstationer och släpp loss din energi och glädje. Detta är en perfekt typ av lopp för dig som vill göra löpningen till något roligt och annorlunda. Att gå i mål med regnbågens alla färger på kroppen är något man får räkna med när man ger sig in i ett färgglatt lopp, men vem skulle tacka nej till den utmaningen?

Color Obstacle Rush

Under 2017 kommer loppet Color Obstacle Rush till ett flertal städer i Sverige. Loppet är fem kilometer långt och innehåller 15 olika fantasifulla hinder som man måste ta sig över för att ta sig runt banan. Det kan vara gigantiska rutschkanor eller spindelnät som man måste ta sig ur. För att säkerställa att alla kommer att vara så färgglada som möjligt finns sex olika färgstationer under de fem kilometrarna. Det finns ingen tidtagning eller andra måsten utan vill man hoppa över ett hinder så gör man det. Upplevelsen ska vara en positiv sådan där man själv bestämmer vad man vill göra eller inte göra. Musik kommer att spelas under hela loppet för att hålla energin uppe.

The Color Run

Ett annat färgglatt lopp som man kan springa är The Color Run. Loppet går av stapeln i Stockholm och garanterar att man blir färgbombad under de fem kilometer som man ska springa eller gå. När man har köpt en biljett till loppet får man ett startkit som innehåller t-shirt, pannband, tatuering, nummerlapp, färgpulverpåse samt tvättmedel som man kan använda efteråt. Detta är ett tillfälle där man kan ha roligt med sina vänner, ha en möhippa eller bara ta sig igenom på egen hand. Det finns ingen tidtagning utan är tänkt som en rolig och annorlunda upplevelse för den som söker det. Om man vill gå i stället för att springa gör man det. Deltagarna i loppet kommer att vara lika färgglada som ett växthus under sommaren.